Erdoğan'dan 10 Kasım Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Instagram'dan yayınladı

Erdoğan'dan 10 Kasım Mesajı
Erdoğan'dan 10 Kasım Mesajı
Türk Silahlı Kuvvetleri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle, Atatürk'ün özel görüntülerinin yer aldığı bir klip yayınladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi instagram hesabından da Mustafa Kemal Atatürk'ün bir fotoğrafı paylaşıldı. Erdoğan, twitter hesabından da bir paylaşımda bulunarak, "Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran ve istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandıran Gazi Mustafa Kemal'i vefatının 80. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum" dedi.
TSK, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80'inci yılında bir video yayınladı. "Atatürk'ü görmek demek" temasının işlendiği klipte, Ulu Önder'in yurt gezileri sırasında çekilmiş özel görüntülere yer verildi.
Atatürk'ün "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir" sözünün yer aldığı klipte, "Daima kalbimizdesin mesajı verildi.
INSTAGRAM HESABINDAN ANMA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi instagram hesabından Atatürk'ün vefatının 80'inci yıl dönümü sebebiyle bir paylaşım yapıldı. 
Atatürk'ün fotoğrafıyla yapılan paylaşımda 'Vefatının 80. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'i saygıyla yad ediyorum' denildi. 

Yorum Yap

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski