NATO Çadır Kenti törenle açıldı

Antakya NATO Çadır Kenti törenle açıldı

Antakya NATO Çadır Kenti'nin açılışını Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve NATO Avrupa Müttefik Yüksek Komutanı Orgeneral Christopher G. Cavoli ile beraber yaptı.
Antakya NATO Çadır Kenti törenle açıldı
Antakya NATO Çadır Kenti
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve NATO Avrupa Müttefik Yüksek (SACEUR) Komutanı Orgeneral Christopher G. Cavoli ile ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin konaklamalarının yanı sıra eğitim görmeleri için okul ve derslik olarak hazırlanan Antakya NATO Çadır Kenti'nin açılışını gerçekleştirdi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği illerden Hatay’da yaraların sarılmasına yönelik çalışmalar sürüyor. 

Milli Savunma Bakanlığının da yoğun çalışmalarını sürdürdüğü kentte yapımı tamamlanan "Antakya NATO Çadır Kenti" törenle açıldı. Afette hayatını kaybedenlerin saygı duruşuyla anıldığı, İstiklal Marşı’nın okunduğu törende konuşan Milli Savunma Bakanı Akar depremlerde ölenlere rahmet, yaralılara şifa diledi.
kaynak:aa
------------------

Online Haber (Online Haber) | Google SEO (akblog.net)

Yorum Yap

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski