Fiber İnternet

Fiber İnternet Telkotürk

Fiber internet çok detaylı bilgi vermek istiyoruz. Zira kullanıcıların fiber internet ile ilgili yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünmüyoruz. Haliyle birçok kullanıcı internet arıza ve internet hız testlerinde yavaşlama gibi problemlerle karşılaşmaktadır. Telkotürk bu alanda kullanıcılarını yönlendirmek ve bilgilendirmek ihtiyacı hissediyor.
Fiber İnternet - Telkotürk
Fiber İnternet - Telkotürk

Fiber İnternet Nedir?

Fiber optik kablolarla ışık hızında ağ sağlayan bir özelliğe sahip fiber internet ile internetinizin hızı yavaşlamayacak ve veri akışı çok daha hızlı sağlanacaktır. Türkiye, de kullanıcıların son dönemde yoğun olarak tercih ettiği fiber internet, gün geçtikçe çok daha fazla tercih edilmeye başlandı. Siz de fiber internet ile daha fazla veri akışını sağlamak ve kota sorunu yaşamak istemiyorsanız Telkotürk ile hemen iletişime geçebilirsiniz. Telkotürk sadece bir telefon uzağınızdadır.
Fiber İnternet Nedir - Telkotürk
Fiber İnternet Nedir - Telkotürk

Fiber İnternet Daha mı Hızlı?

Kesinlikle daha hızlıdır. Çünkü kablosuz veri akışı sağlandığı için alt yapıdan kaynaklı herhangi bir sorun ile karşılaşmayacaksınız. Fiber internet limitsiz olması nedeniyle hızı çok daha yüksektir. 20 mbps, 35 mbps ve 100 mbps seçeneklerimizle ışık hızında indirme ve yükleme yapabileceğiniz kampanyalarımız mevcut bulunmaktadır. Tercih edeceğiniz pakete göre çok daha ucuza kullanabileceğiniz fiber internet için iletişime geçebilirsiniz.
Fiber İnternet Daha mı Hızlı? - Telkotürk
Fiber İnternet Daha mı Hızlı ?

Fiber İnternet Nasıl Çalışır?

İnternet bağlantısı kablosuz olarak kurulur. Geniş bant kablo özelliği sayesinde yoğunluk saatlerinde bile internetiniz donmayacak ve keyfinizce kullanabileceksiniz. Telkotürk ile fiber internet farkını yaşayın. Modem kullanımı için kiralama usulü ile hizmet sunulur ve aylık olarak kampanya koşullarında belirtilen ücrette kira bedeli faturanıza yansır. Hizmeti sonlandırmanız durumunda 10 gün içerisinde kullandığınız modemi şirketimize belirtilen kanallardan iade etmelisiniz. Kablosuz internetin adresi Telkotürk ailesine katılmak için hemen harekete geçin.
Fiber İnternet Nasıl Çalışır? - Telkotürk
Fiber İnternet Nasıl Çalışır? - Telkotürk

Fiber İnternet Fiyatları

Telkotürk fiber internet hizmetlerinden yararlanmak isteyen kullanıcılara birçok fırsat sunmaktadır. Bütçe dostu paketler ve kampanyalardan faydalanarak ucuz internet kullanabilirsiniz. Telkotürk fiber internet paketleri aşağıdaki gibidir.
Belirtilen ücret ve fiyatlara tüm vergiler dahildir.
Fiber İnternet Fiyatları - Telkotürk
Fiber İnternet Fiyatları - Telkotürk
Tarife ve Kampanyaların güncel fiyatları, koşul ve şartları, geçerlilik süreleri ve revizyonları www.telkoturk.net resmi web sitesinde belirtilmektedir.
Kampanya kapsamında taahhüt bulunmamaktadır.
Telkotürk İnternet paketlerinde kota veya limit bulunmamaktadır.
Seçtiğiniz tarifedeki paketiniz her ayın başında yenilenmektedir.
Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere Telkotürk faturasına yansıtılır.
Kampanya kapsamında kurulum&devreye alma ücreti 150 ₺’dir ve 2 taksit şeklinde faturaya yansıtılacaktır.
Tarifede belirtilen hızlar, hizmetin alınacağı noktadaki altyapıya göre değişebilir ve alt yapının desteklediği en yüksek hızda hizmet verilir.
Kampanya kapsamında sunulan hizmet bedeli, Müşterinin seçtiği tarife üzerinden Telkotürk tarafından hesaplanarak, internet hizmetleri için hizmet alınan ayın ilk haftasında faturalandırılır.
FTTH (Eve Kadar Fiber) altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için modem kira ücreti aylık 25TL tarife ücretine DAHİLDİR. ADSL ve VDSL altyapısında hizmet alacak olan müşterilerimizin modem kira ücreti aylık 35TL tarife ücretine DAHİLDİR. Aboneliğinin iptali durumunda, kullanımlarına verilmiş olan cihaz(lar)ı, 10 gün içinde Telkotürk’ün anlaşmalı olduğu kargo firmasının herhangi bir şubesine Telkotürk ödemeli olarak iade etmelidir, iade edilmemesi durumunda 800₺ cihaz bedeli (ADSL-VDSL Modem) müşterinin son faturasına yansıtılacaktır.
FTTH (Eve Kadar Fiber) altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için modem altyapı operatörü tarafından gönderilecektir. Bu nedenle müşterinin ad-soyad ve iletişim bilgileri altyapı operatörü ile paylaşılacaktır. FTTH (Eve Kadar Fiber) altyapısındaki müşteriler aboneliğinin iptali durumunda, kullanımlarına verilmiş olan cihaz(lar)ı, 10 gün içinde Telkotürk’ün anlaşmalı olduğu kargo firmasının herhangi bir şubesine Telkotürk ödemeli olarak iade etmelidir, iade edilmemesi durumunda 800₺ cihaz bedeli müşterinin son faturasına yansıtılacaktır.
Müşterinin kullanımında olan ancak Telkotürk tarafından temin edilmemiş olan cihaz(lar)da oluşan arıza ve cihaz kaynaklı bağlantı sorunlarından Telkotürk sorumlu değildir.
Telkotürk, modem markası ve paket içi ve paket dışı ücretlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Diğer Ücretler: İnternet Nakil Ücreti: 65₺, Hat Kısıtlama & Açma Ücreti: 40₺, Hat Dondurma: 50₺, Statik IP: 35₺’dir. (Kaynak: Telkotürk)

Fiber İnternet Önemi

Her şeyden önce daha hızlı veri akışı sağlar. Kablosuz olduğu için evinizin estetiğine zarar verecek kötü görüntülere sebep olmaz. Kota sıkıntısı olmadığı için yoğun saatlerde kullanıldığında bile internetiniz donmaz. Herhangi bir problem olması durumunda çözümü çok daha kolaydır ve pratiktir. Telkotürk uzman ekibi internet arıza durumunda hemen müdahale eder ve mağduriyet yaşamanızı önler.
Fiber İnternet Altyapı Sorgulama
Telkotürk web sitesinden altyapı sorgulama menüsünden internet kullanmadan önce altyapı sorgulayabilirsiniz. Evde internet kullanıcılarının özellikle dikkat etmesi gereken bazı konular vardır. Modemi etkileyecek çeşitli araç ve gereçler olabilir. Bunu önüne geçmek için Telkotürk uzmanları fiber internet bağlamadan önce eksiklikler konusunda müşteriyi bilgilendirir. Zira kullanıcıların en çok şikayet ettiği konuların başında evde alt yapı yetersizliğinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle fiber internet hızının düşmesidir.
Fiber İnternet Önemi - Telkotürk
Fiber İnternet Önemi - Telkotürk

Fiber İnternet Nasıl Bağlanır?

Fiber internet kullanmak istiyorsanız başvuru kaydı oluşturuyorsunuz. Telkotürk ekibinden randevu aldıktan sonra sizinle iletişime geçecekler.  İnternet bağlamak için varsa eksiklikleri soracaklar. Talep edilmesi halinde modem veya diğer araç gereçler de firma tarafından temin edilir.
Fiber İnternet Nasıl Bağlatılır? - Telkotürk
Fiber İnternet Nasıl Bağlatılır? - Telkotürk

Telkotürk Fiber İnternet

Türkiye genelinde altyapısını kısa sürede tamamlayan Telkotürk, fiber optik kablolar sayesinde çok daha hızlı şekilde veri iletimini sağlayan fiber internet kullanımı alanında en çok kullanıcıya sahip opretörlerden bir tanesidir. İstanbul ve Türkiye genelinde 25 binden fazla kullanıcının tercihi olan Telkotürk, gün geötikçe müşteri ağını ülke genelinde artırmaktadır.
Telkotürk Fiber İnternet  - Telkotürk
Telkotürk Fiber İnternet  - Telkotürk

Fiber İnternet İletişim

Telkotürk müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabilirsiniz. Sizde fiber internet kullanmak istiyorsanız iletişime geçebilir, abonelik işlemlerini başlatabilirsiniz.
------------------

Online Haber (Online Haber) | Google SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. Kesinlikle daha hızlıdır. Çünkü kablosuz veri akışı sağlandığı için alt yapıdan kaynaklı herhangi bir sorun ile karşılaşmayacaksınız. Fiber internet limitsiz olması nedeniyle hızı çok daha yüksektir. 20 mbps, 35 mbps ve 100 mbps seçeneklerimizle ışık hızında indirme ve yükleme yapabileceğiniz kampanyalarımız mevcut bulunmaktadır. Tercih edeceğiniz pakete göre çok daha ucuza kullanabileceğiniz fiber internet için iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski