Deri Temizleme ve Bakım Nasıl Yapılır

Deri Temizleme ve Bakım Nasıl Yapılır?

Türkiye`nin ve dünyanın en iyi shop firması ile tanışmaya hazır mısınız? Shop Deri Klinik bu alanda sektörün açık ara lideri konumundadır. Deri temizleme ve bakım uzmanları eşliğinde yapılan işlemler neticesinde arabalarınız yepyeni bir görünüme kavuşur.
Deri temizleme ve bakım işlemleri çok hassasiyet gerektiren uygulamalardır. Kendi başınıza yaptığınız taktirde aracınızda telafisi mümkün olmayan hasarlara yol açabilirsiniz. Uzun yılların tecrübesi ve bilgi birikimiyle Shop Deri Klinik uzman ekibi sorunları tespit eder, çözüm geliştirir ve size yepyeni görünümüyle aracınızı teslim eder.

Deri Temizleme

Deri temizlemeye başlamadan önce hafif deri temizleyici ile ön temizleme yapılır. Deri temizleme ürünleri aynı zamanda anilin derilerin, suni deri, vinil ve plastik yüzeylerin temizliğinde de kullanılmaktadır. Birçok deri temizleme çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi hafif deri temizleyicisidir.En etkili kullanım şekli ise köpük yapım şişesi ile birlikte kullanılmasıdır. Temizlikten sonra boyanacak deri ürünlerde su bazlı temizleyiciler; cila, silikon, yağ veya daha önceden temizlemek için kullanılmış diğer ürünleri temizlemeye yetmez. Bu sebeple boyamayı düşündüğünüz deri ürünlerinizi, boyama işlemine başlamadan önce Spirit ile temizleyiniz ve kuruduktan sonra "bant" testini yapınız.

Deri Temizleme Ürünleri

Shop Deri Klinik deri temizleme ve bakım ürünlerinin birçok çeşidi bulunmaktadır. Farklı sorunlara karşı çözüm önerileri de farklı olduğundan bir çok alternatif ürün geliştiren Shop Deri Klinik firmasının diğer firmalardan farkı da buradan kaynaklanmaktadır.
TLS Mat Deri Koruyucu
TLS Deri Kalkanları
TLS Deri Koruyucuları
TLS Kalkanı

Deri Bakımı

Deri temizleme yapıldıktan sonraki aşama deri bakımı olarak adlandırılır. Deri bakımında kullanılan birçok ürünü kullanırken çok dikkatli olmak gerekir. Deri Koruyucu, Deri Kalkanın aksine deriye yedire yedire“ uygulanır.Yoğun ve kalın bir kat yerine ince ince, adeta masaj yapar gibi deriye uygulanan Deri Koruyucu gerekli durumlarda tekrarlanabilir. İkinci kat uygulama yapılmadan önce Deri Koruyucunun deri tarafından tamamen emilmiş olması gerekmektedir. Bazı bakımsız ve kurumuş derilerde Deri Koruyucu yüzey tarafından 1-2 saat içinde emilirken, daha iyi durumdaki derilerde İkinci kat uygulanmadan önce 12 saat beklenmelidir.
------------------

Online Haber (Online Haber) | Google SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. Shop Deri Klinik mağazasını ziyaret ederek almak istediğiniz ürünleri yerinde inceleyebilir, satış danışmanlarından diğer ürünlerle ilgili de bilgi alabilirsiniz.
    0541 355 60 18
    0(212) 863 33 43
    Adnan Kahveci Mahallesi,
    Büyükdere Caddesi, No:25,
    Dükkan:23, 34528
    Beylikdüzü/İstanbul
    https://www.shopderiklinik.com/blog/icerik/deri-temizleme-ve-bakim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski