Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü

Hatay’da 17 yaşındaki Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü

Hatay’da daha önce aralarında tartışma yaşayan grup ile 17 yaşındaki Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Suriyeli genç hayatını kaybetti.
Hatay'da dün kimliği açıklanmayan kişilerle tartışan Faris Muhammed Al-Ali (17), bıçaklanarak öldürüldü. Faris Muhammed Al-Ali'nin, bu yıl tıp fakültesini kazandığı belirtildi.
Olay, dün gece saatlerinde Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu Faris Muhammed Al-Ali, kimliği belirsiz kişilerle bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Al-Ali, bıçaklanarak yaralandı.
Saldırganlar olayın ardından kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Al-Ali’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Al-Ali’nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Cinayetle ilgili çalışma yapan polis ekipleri, kimliklerini belirlediği şüphelileri yakaladı.
Konuya ilişkin Twitter'dan açıklama yapan İHH, "Çok üzgünüz...Reyhanlı Eğitim Kampüsümüzde öğrenim gören ve bu yıl Tıp Fakültesini kazanan yetim öğrencimiz Faris Muhammed Al-Ali, Hatay’da bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Menfur saldırıyı kınıyoruz. Kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz" ifadelerini kullandı.

"KOCA ADAMLAR ŞİDDET VE IRKÇI SÖYLEMLERİ YAYGINLAŞTIRDILAR"

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Faris'in şehit evladı olduğunu belirterek, "Koca adamlar şiddet ve ırkçı söylemleri yaygınlaştırdılar. Bu söylemler yüzünden bu yetim çocuğumuz aramızdan ayrıldı. Çocuklar ölüyor, okula gidemiyor ve hepimiz kaybediyoruz." dedi.
17 yaşındaki Tıp Öğrencisi Suriyeli Ak News Online Haber Merkezi Net Haberler
Faris


Haber7

------------------

Online Haber (Online Haber) | Google SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. Hatay’da daha önce aralarında tartışma yaşayan grup ile 17 yaşındaki Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Suriyeli genç hayatını kaybetti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski