Japonya'da hayvanlara toplu katliam!

Japonya'da hayvanlara toplu katliam!



Kumejima Adası'nda 30'dan fazla yeşil deniz kaplumbağasının boğazından bıçaklanmış halde kıyıya vurması, herkesin tepkisini topladı. Olayın üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından bir balıkçı, suçunu itiraf etti. Balıkçı, kaplumbağaların ağına takıldığını ve diğerlerini kurtarmak için ağır olanların boğazını kestiğini söyledi. Bölgeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan yeşil deniz kaplumbağaları, nesli tükenmekte olan canlılar listesinde bulunuyor.

Japonya'nın Kumejima Adası'ndaki bir sahilde bir çoğu boğazından bıçaklanmış halde olan 30'dan fazla yeşil deniz kaplumbağası bulundu. Japon medyasında yer alan haberlere göre, bir balıkçı ağlara dolanmış halde bulduğu deniz kaplumbağalarını kurtarmaya çalıştığı esnada yaraladığını kabul etti.

"AĞIR OLANLARI KESMEK ZORUNDA KALDIM"


Yerel medyaya konuşan şüpheli, "Kaplumbağaları fark ettim ve onları tekrar denize götürmeyi denedim. Fakat ağır olanları götüremedim. Onlardan kurtulmak için de bıçaklamak zorunda kaldım" dedi. Bölgeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DENİZ BİYOLOGLARI BÖLGEYE GİTTİ


Kumejima Adası'ndaki Deniz Kaplumbağaları Müzesi'nde görevli deniz biyologları ve diğer çalışanlar olayın ortaya çıkmasının ardından bölgeye gitti.

NESLİ TÜKENMEKTE OLAN CANLILAR LİSTESİNDE


Birçok kaplumbağanın boğazından yaralandığını ve yüzgeçlerinin kesildiği söyleyen müze çalışanı, "Daha önce böyle bir şey görmemiştim. Bu çok zor bir süreç" açıklamasında bulundu. Yeşil deniz kaplumbağaları, nesli tükenmekte olan canlılar listesinde bulunuyor


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski