Stokçuluk Yapanlar Ağır Ceza

Stokçuluk Yapanlar Ağır Cezalar Geliyor

Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması: Stokçuluk yapanlar şimdi yandı!
Stokçuluk Yapanlar Ağır Cezalar Geliyor
Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, stokçuluk yapanlara karşı hapis cezasının artırılacağını duyurdu. Bozdağ konuyla ilgili düzenlemenin bu ay TBMM'ye sunulacağını söyledi.
Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması: Stokçuluk yapanlar şimdi yandı!
Son dakika haberi... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, stokçulara karşı atılacak yeni adımı duyurdu. Bozdağ, düzenlemenin bu ay Meclis'e sunulacağını bildirdi. Bakan Bozdağ, "Stokçuluk yapana hapis cezaları artırılacak. Düzenleme bu ay Meclis'e sunulacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası, stokçuluğa karşı sert adımlar atılacağını açıklamış, cezaların artırılacağını ifade etmişti.

Erdoğan, "Denetimleri, sıkılaştırdık. Üretici ve tüketici arasındaki ilişkiyi en sağlıklı zemine oturtma amacıyla hazırladığımız hal, perakende ve elektronik ticaret kanunlarıyla ilgili çalışmalar bitmek üzeredir." dedi.


--------------------------------------------------------------------
Sponsor: Ak Blog NET

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. Erdoğan, "Denetimleri, sıkılaştırdık. Üretici ve tüketici arasındaki ilişkiyi en sağlıklı zemine oturtma amacıyla hazırladığımız hal, perakende ve elektronik ticaret kanunlarıyla ilgili çalışmalar bitmek üzeredir." dedi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski