Erdoğan, önce Putin sonra Zelenski ile telefonda görüştü!

Erdoğan, önce Putin sonra Zelenski ile telefonda görüştü!




Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'den sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile telefonda görüştü. Erdoğan iki liderle yaptığı görüşmede de, tarafların ve Birleşmiş Milletler'in iştirakiyle oluşturulacak Kontrol Merkezi'ne katılmaya ve merkeze İstanbul'da ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'om Ukrayna lideri Zelenski ile yaptığı görüşmede bölgesel meseleleri ele alındı. Görüşmenin ardından İletişim Başkanlığı'ndan konuya ilişkin açıklama yapıldı.

"İHTİYAÇ DUYULAN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ


Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Ukrayna ile Rusya arasında müzakerelerin devamı için şu ana kadar her türlü çabayı sergilediklerini, bundan sonra da arabuluculuk dahil, ihtiyaç duyulan desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

"GÜVENLİ KORİDOR PROJESİ ÖNEMLİ"


Erdoğan, Ukrayna tarım ürünlerinin deniz yoluyla ihracı için güvenli koridor oluşturulması projesine bilhassa önem atfettiğini belirtti.

"İSTANBUL EV SAHİPLİĞİNE OLUMLU BAKIYOR"


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşmedeki çağrısını bu kez Ukrayna lideri Zelenski'ye iletti. Erdoğan, tarafların ve Birleşmiş Milletler'in iştirakiyle oluşturulacak Kontrol Merkezi'ne katılmaya ve merkeze İstanbul'da ev sahipliği yapmaya ilke olarak olumlu baktıklarını dile getirdi.

ERDOĞAN PUTİN İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasındaki görüşmede Türkiye-Rusya ilişkilerinin yanı sıra Ukrayna-Rusya savaşı başta olmak üzere bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya ile Ukrayna arasında barış zemininin en kısa sürede yeniden oluşturularak, savaşın olumsuz etkilerini en aza indirecek ve güven inşa edecek adımlara ihtiyaç olduğunu ifade etti.

PUTİN'E İSTANBUL ÇAĞRISI


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le yaptığı görüşmede her iki tarafın ilke mutabakatı sağlanırsa, İstanbul'da Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler ile bir araya gelmeye ve muhtemel bir gözlem mekanizmasında rol üstlenmeye hazır olduklarını dile getirdi.

------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak. sondakika

3 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. The customers of our institution, which provides products to takeaway and restaurant businesses, are mostly male. It appeals to almost all age groups. It is a great prestige for their brands, especially for companies that are just starting out or just starting out, to work with our institution for the first time.
    All of our personnel have undergone training that includes very detailed information about the equipment to be supplied. A variety of commercial kitchen equipment is available to customers, not only in the Northeast but also in the UK.

    All this experience means that people are in good hands when purchasing dining equipment available through Five star after shopping.

    It is not easy to grow products in our institution, which has very intense sales. However, our staff takes care of everything easily by working hard. Especially during the Christmas and New Year periods, our density increases. During these periods, our staff provides services to each customer in order to grow the product they need. It is focused on customer satisfaction and it is aimed that our customers reach the products quickly. Customer grievances are not included. Our institution provides great comfort.

    Products and Brands We Sell:
    Pirge knives and tabletops are sold. Our knives, which dazzle with their sharpness, last for many years.
    Easyfrost refrigerators and freezers are sold. These products are divided into two as vertical and horizontal. People can choose between upright refrigerators or upright freezers or horizontal refrigerators or horizontal freezers to suit their needs.
    Qualitygaz pizza ovens are sold. People can choose these products as gas or electric according to their needs.
    Kitchen Equipment Commercial
    Equipment
    Quality gas water grills are sold. In this model, only gaseous products are sold.
    Zanolli conveyor pizza ovens are sold. These products, which have 4 size options as 16 inches, 20 inches, 26 inches and 32 inches, can be selected as gas or electric.
    Pizza baking trays and cutting boards are also sold. This system, designed for people to shape their pizzas according to their own minds andchoose the pizzas they want, is quite different.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım selamete kavuşur Savaş Mağdurları.

      Sil
  2. Umarım bu savaşın sonu selamete kavuşur savaş mağdurları.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski