Ankara'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı

Ankara'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı



Ankara'da Ayrancı-Kızılay seferini yapan yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı. İlk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.

Ayrancı-Kızılay seferini yapan ve sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen yolcu minibüsü, Genelkurmay Kavşağı'nda, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir otomobil ile çarpıştı.

İlk belirlemelere göre, araç şoförleri ile devrilen minibüsteki 18 yolcu yaralandı.

Olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralıların bir kısmı, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. Ülkemizde özellikle İstanbul gibi devasa bir de firmaların yani kurumların gerekse bireysel olarak daire sahiplerinin elbette mantolama hizmetlerine ihtiyaç duyduğunu biliyoruzdur. Yapacağınız gerek gerçek hayattaki araştırmalar ve gerekse de internet üzerindeki aramalar ile ilgili olarak yani Google Yandex Bing gibi arama motorları sonucunda güvenilir bir firmaya denk gelmeniz için sizlere önerimiz olarak aşağıda bahsi geçen firmayı önerebiliriz. Tabii ki bahsi geçen firma ile ilgili olarak kesinlik arz eden bir çalışma içerisinde olmanız gerekmez. Sadece bir öneri olarak bahsettiğiniz firma ile ilgili referanslarına göz atarak kurum ile ilgili iş yapmanızı tavsiye ederiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski