Ümraniye T tipi cezaevinde yangın felaketi!



Ümraniye T tipi cezaevinde yangın felaketi! 20 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Ümraniye E tipi cezaevinde yangın çıktı. 20 mahkum dumandan etkilendikleri için hastaneye kaldırıldı. E tipi cezaevindeki hükümlüler, T tipi cezaevine nakledildi. Alevlerin kontrol altına alındığı bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

İnkılap Küçüksu Caddesi'ndeki Ümraniye Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda saat 17.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının Ümraniye E Tipi Cezaevinde adli hükümlülerin kaldığı koğuşta çıktığı öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

BAZI MAHKUMLAR DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangında , 20 mahkum dumandan etkilendikleri için hastaneye tedbir amaçlı sevk edildi. Alevlerin kontrol altına alındığı bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

MAHKUM YAKINLARI CEZAEVİ ÖNÜNE GELDİ

Yangın çıkan E tipi cezaevindeki hükümlüler, T tipi cezaevine nakledildi. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürerken mahkum yakınları da cezaevi önüne geldi.

BAKAN BOZDAĞ: KİMSENİN HAYATİ TEHLİKESİ YOKTUR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olaya ilişkin yapmış olduğu açıklamada "İstanbul Ümraniye E tipi cezaevinde bir koğuşta çıkan yangın söndürülmüştür. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangından etkilenen 1 İnfaz Koruma Başmemuru, 20 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırılmıştır. Hiç kimsenin hayati tehlikesi yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır" dedi.




Yorum Yap

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski