KYK Burslar ne zaman yatacak

KYK bursları ne zaman yatacak? 2022 Şubat KYK bursları ödemeleri başladı mı?

Şubat ayına girdiğimiz andan itibaren öğrencilerin odaklandığı en önemli konulardan biri KYK burslarının ödeneceği tarih oldu. 
KYK Burslar ne zaman yatacak
Milyonlarca öğrenci KYK burslarının ne zaman yatacağını sorgulamaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan KYK burs ve kredi ödemeleri her ayın 6 ve 10'uncu günleri arasında gerçekleşiyor. İlk defa burs veya kredi alan öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla yılbaşı öncesi yapılan toplu ödeme sonrası gözler 2022 yılının şubat ayı ödemelerine çevrildi.

KYK BURS ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

En son KYK burs ücretleri 6 ve 10 Ocak tarihleri arasında yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Sevgili genç arkadaşlarım, şubat ayı GSB burs ve öğrenim kredileriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Sağlıklı günlerde harcamanız dileğiyle." şeklinde konuştu.

Kaynak. Mynet

--------------------------------------------------------------------

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. KYK BURS ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?
    En son KYK burs ücretleri 6 ve 10 Ocak tarihleri arasında yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Sevgili genç arkadaşlarım, şubat ayı GSB burs ve öğrenim kredileriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Sağlıklı günlerde harcamanız dileğiyle." şeklinde konuştu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski