Erken doğan kuzu


Erken doğan kuzuya kahvehanede anne şefkati

Erken doğan kuzuya ne yapılır, Yeni doğan kuzu hastalıkları, Yeni doğan kuzu hastalıkları, Erken doğan kuzu nasıl anlaşılır, Ani kuzu ölümleri, Kuzu HASTALIKLARI ve belirtileri, Kuzu ölümleri neden olur, Erken doğan kuzu yaşarmı? Haberin Bülteni.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kıraathane işleten 25 yaşındaki Ahmet Özoğul, erken doğan kuzusunu kahvehanede annesinin sütüyle besliyor.

İlçeye bağlı kırsal İsaören Mahallesi'nde hayatını sürdüren Özoğul, 20 gün erken doğan "Umut" ismini verdiği 7 günlük kuzuya kahvehanenin sobasıyla ısıtan, kahvehanesinde itina ile besliyor.

Ahmet Özoğul, ikiz olan Umut'un halk arasında "yetiksiz" bilinen, yeterince beslenemeden dünyaya geldiğini belirtiyor.

Erken doğan kuzu.

Umut'un ikizinin gelişimin ilerlemesini normal bulduğunu belirten Özoğul, "Bu kuzu için kahvehanemizi kendi bilgimizle yoğun bakıma çevirdik. Annesinin sütüyle besliyoruz. Elimizle, biberonla süt veriyoruz. Sobamızın yanında ısıtıyoruz. Bağırsak sisteminin pozitif yönde işlevi için egzersizler yaptırıyor, bu şekilde hayatta tutunmasını sağlıyoruz" dedi.

Erken doğan kuzu.

Özoğul, Umut'un işletmemize gelen müşterilerin ilgisini üzerinde topladığını söyledi.
--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

3 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. Konu içerisinden bir alıntı: Ahmet Özoğul, ikiz olan Umut'un halk arasında "yetiksiz" bilinen, yeterince beslenemeden dünyaya geldiğini belirtiyor.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski