Hacker Grubu Cyber-Warrior "Akıncılar"

Hacker Grubu Cyber-Warrior Akıncılar'dan İsrail Saldırısı

Türk hacker grubu Cyber-Warrior "Akıncılar" tarafından Filistin'de yaşanan insanlık dramı sonrası İsrail'in önemli basın kuruluşları ve çeşitli web sitelerine yönelik geniş çaplı siber saldırı düzenlendi. Hedeflerden birtakım bazı bilgilerin elde edildiği de grubun söylemleri arasında.


Saldırı sonrası ilgili web sitelerine girenler Mescid-i Aksa resmi ve "Çocuklar uyurken sessiz kalınır, öldürülürken değil." yazısı ile karşılaştı.
Elde edilen bilgiye göre hacklenenler arasında Tel-Aviv merkezli en büyük, en prestijli olarak bilinen ilk İsrail gazetelerinden Haaretz ve İsrail Halkla Barış Örgütü de bulunuyor. İlgili siber saldırılar sonrasında İsrail'in çeşitli bilinen medya kuruluşları tarafından yaşanabilecek siber saldırılara karşı birtakım uyarılar içeren haberlerin yapılması da dikkat çekiyor.
İlgili grubun daha önce de gündeme yönelik yapılmış birçok kritik hedefe siber saldırısı bulunuyor. 2018 ve 2019 yıllarında yaşanan kriz sonrası Yunanistan'a yapılan çeşitli saldırılar sonucu birçok kritik ve önemli Yunan bakanlıkları ele geçirilmişti. Ayrıca 2020 yılında Suriye'de askerlerimizin şehit edilmesi sonucunda birçok Suriye bakanlığı grubun saldırıları neticesinde erişime kapatılmıştı.
Grubun kendi resmi Twitter hesabından yapılan ve haber sitelerine yaptıkları açıklamada saldırıların dozunun Filistin'de yaşananlar sona erinceye kadar gitgide arttırılacağı ifade edildi.

Türkiye'nin Hacker gruplarından Cyber-Warior'a bağlı Akıncılar Tim, katil İsrail'in önemli devlet kurumlarına ait internet sitelerine siber saldırı başlattı. Cyber-Warior Akıncılar Tim, "Siber saldırılarımız dozunu arttırarak devam edecek." dedi.

'Çocuklar uyurken sessiz kalınır, ölürken değil'

Haaretz gazetesi, shalomlaam (İsrail Halkla Barış Örgütü), eisenbros (İsrail Mikroskopi, Optik Ve Elektro-optik, Biyoteknoloji, Nanoteknoloji, Analitik Araştırma Ve Tahribatsız Muayene (NDT) İçin Ürün Ve Ekipmanların Lider Tedarikçisi) başta olmak üzere birçok internet sitesini tıklayan Yahudiler, Akıncılar Tim'in, "Yıkılasın İsrail, enkazını göreyim. Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim." notu ile karşılaştı. "Çocuklar uyurken sessiz kalınır, ölürken değil." diyen Akıncılar Tim, "Eğer Amerika İsrail'i bu kadar çok seviyorsa, Güney Amerika'da yer versin. Müslüman topraklarda, İsrail'in yeri olamaz." ifadelerini kullandı.

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski