Vahşice Öldürdü Tecavüz Etti

Apartman görevlisi kadını öldüren gencin, cinayetten önce tecavüz ettiği ortaya çıktı

İstanbul'da vahşi Tecavüz Haberleri
İstanbul'da gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran 53 yaşındaki apartman görevlisi Nefise Dolapçı'yı öldüren 30 yaşındaki fitness eğitmeni İbrahim Yener'in, kadını öldürmeden önce tecavüz ettiği ortaya çıktı.
İstanbul'da geçen yıl aralıkta sabah saatlerinde duş almak için şofbeni çalıştıran 30 yaşındaki İbrahim Yener, sıcak su akmayınca apartman görevlisi Nefise Dolapçı'yı (53) arayarak yardım istedi.
Vahşice Öldürdü Tecavüz Etti
Haberin özetini okuyalım...

YÜKSEK SES NEDENİYLE UYARINCA ÖLDÜRÜLDÜ

Bunun üzerine Dolapçı, Yener'in evine gitti. Şofbeni kontrol etmek için içeri giren Dolapçı, şofbenin tamiri için birini göndereceğini söyleyerek daireden çıktı. 20 dakika sonra Dolapçı, tekrar daireye gitti ve yüksek müzik sesi nedeniyle genç adamı uyardı. Çıkan tartışma arbedeye dönüştü ve Yener masadaki bıçakla Dolapçı'nın boğazını kesti.

NİŞANLISINA İTİRAF EDİP BİR SÜRE SAKLANDI

Kadın, yaralı halde evden kaçarken, Yener ise nişanlısını arayarak cinayet işlediğini söyleyip bir süre Beylikdüzü'nde Suriyeli kişilere ait bir barakada kaldı. Ardından teslim oldu.

ADLİ TIP KURUMU BELİRLEDİ

Zanlı hakkında ağır müebbet istendi. Yargılama sırasında İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı tarafından Dolapçı'nın iç çamaşırından alınan kanlı örneklerde, Yener'e ait genotip DNA profillerine rastlandı. Durum Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirildi. Savcılık, Adli Tıp Kurumu'nca ortaya çıkan cinsel istismar durumuyla ilgili yürüttüğü soruşturma sonunda İbrahim Yener hakkında, dava açtı.

TECAVÜZE UĞRAMIŞ

Sabah'ın haberine göre iddianamede, Dolapçı'nın olay günü üzeri yarı çıplak vaziyette ve hırkası yırtılmış şekilde bulunduğu, Adli Tıp'tan alınan rapor içeriklerinde cinsel saldırıya maruz kaldığı anlatıldı. İddianamede, Dolapçı'nın hırkasının yırtılmış olması ve şüpheliye karşı direnç gösterdiği belirtildi.

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

3 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. ADLİ TIP KURUMU BELİRLEDİ
    Zanlı hakkında ağır müebbet istendi. Yargılama sırasında İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı tarafından Dolapçı'nın iç çamaşırından alınan kanlı örneklerde, Yener'e ait genotip DNA profillerine rastlandı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NİŞANLISINA İTİRAF EDİP BİR SÜRE SAKLANDI
      Kadın, yaralı halde evden kaçarken, Yener ise nişanlısını arayarak cinayet işlediğini söyleyip bir süre Beylikdüzü'nde Suriyeli kişilere ait bir barakada kaldı.

      Sil
    2. Apartman görevlisi kadını öldüren gencin, cinayetten önce tecavüz ettiği ortaya çıktı

      Sil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski