Trump Öldü Dedi

Trump'tan Kaşıkçı açıklaması: Kesinlikle ölmüşe benziyor

Trump Öldü Dedi
Trump Öldü Dedi
Son dakika... ABD Başkanı Donald Trump, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölmüş olabileceği hakkında "Bana kesinlikle öyle geliyor. Bu çok üzücü. Kaşıkçı öldürülmüşse bunun ağır sonuçları olacak" açıklamasını yaptı. Trump, "Eğer çok büyük bir mucize olmazsa onun (Kaşıkçı'nın) öldüğünü kabul ediyorum. Bu, gelen tüm istihbaratlara dayanıyor." dedi.
Son dakika gelen bilgiye göre, ABD Başkanı Donald Trump, Montana eyaletindeki seçim çalışmaları sırasında gazetecilerin Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı hakkındaki sorusunu yanıtladı.

Trump, “Sizce Kaşıkçı öldü mü?” şeklindeki bir soruya, “Bana kesinlikle öyle geliyor. Bu çok üzücü.” şeklinde cevap verdi.

Trump, Kaşıkçı'nın ortadan kaybolması ve ölümünden Riyad yönetiminin sorumlu olduğunun ortaya çıkması ihtimaline ilişkin, "Bunun sonuçları ağır olur." yorumunu yaptı.

"ÖLDÜĞÜNÜ KABUL EDİYORUM"

ABD Başkanı Donald Trump, "Eğer çok büyük bir mucize olmazsa onun (Kaşıkçı'nın) öldüğünü kabul ediyorum. Bu, gelen tüm istihbaratlara dayanıyor." dedi.

MACRON: POLİTİK ZİYARETLERİ ASKIYA ALDIK

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kaşıkçı konusunda olayın aydınlatılmasını beklediklerini belirtti. Macron bazı politik ziyaretleri askıya aldıklarını söyledi.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "(Kaşıkçı konusunda) Olayla ilgili bildiğimiz şeyler aşırı ciddi ve endişe verici" diye konuştu.

Yorum Yap

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski