İstanbul'da Kar Yağışı

İstanbul'a kar yağacak mı? 

İstanbul'da Kar Yağışı
İstanbul'da Kar Yağışı
İl il hava durumu uyarısı geldi! Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları. Vatandaşlar İstanbul'a kar yağacak mı? sorusunu merak ediyorlar. Çoğu il sabaha yağmurlu ve rüzgarlı havanın etkisiyle uyandı. Meteoroloji'den il il hava durumu uyarısı geldi. İşte son dakika gelen hava durumu uyarıları
İstanbul'a kar yağacak mı? İl il hava durumu uyarısı geldi!
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları. Vatandaşlar İstanbul'a kar yağacak mı? sorusunu merak ediyorlar. Çoğu il sabaha yağmurlu ve rüzgarlı havanın etkisiyle uyandı. Meteoroloji'den il il hava durumu uyarısı geldi. İşte son dakika gelen hava durumu uyarılar

HAVA SICAKLIĞI VE RÜZGAR DURUMU

Hava sıcaklıklarının; batı kesimlerden başlayarak hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; Marmara’nın doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kısa süreli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

ÇOK KUVVETLİ VE ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI: Samsun’un doğu ilçeleri, Ordu, Giresun, Trabzon'un doğusu, Rize, Artvin’in kıyıları, Adana’nın doğu kesimleri, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Hakkari, Şırnak, Gaziantep, Kilis ve Siirt çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve kısa süreli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorum Yap

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski