Enflasyona Çözüm Geldi Nasıl mı

Dayanışmayı daha ileriye taşıyacağız'

Enflasyona Çözüm Geldi Nasıl mı
Enflasyona Çözüm Geldi Nasıl mı
Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı bugün açıklayacak. Bakan Albayrak, Türkiye Bankalar Birliği'nin kredi borcu bulunan işletmelerle ilgili tavsiye kararı sonrası Twitter'dan dün yaptığı değerlendirmede "Bankalar Birliği’nin, reel sektörümüzün kredi borç ödemelerinin yapılandırılmasına ilişkin aldığı tavsiye kararını çok önemli görüyorum" dedi. Albayrak, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı ile bu dayanışmayı daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı bugün açıklayacak. Türkiye Bankalar Birliği'nin dün açıkladığı tavsiye  kararı sonrasının hemen ardından Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Albayrak "Bankalar Birliği’nin, reel sektörümüzün kredi borç ödemelerinin yapılandırılmasına ilişkin aldığı tavsiye kararını çok önemli görüyorum" diye yazdı.


@BeratAlbayrak
 · 21 sa
 Bankalar Birliği’nin, reel sektörümüzün kredi borç ödemelerinin yapılandırılmasına ilişkin aldığı tavsiye kararını çok önemli görüyorum.
15 milyon TL’nin altındaki borçlar, 6 ay ödemesiz 24 aylık vade ile yapılandırılacak. Bu kararı alan Bankalar Birliği’ne teşekkür ediyorum.
@BeratAlbayrak
İçinden geçtiğimiz sürecin zorluklarına rağmen, tüm paydaşlarımızla sağladığımız güçlü koordinasyon ve işbirliği ile zor süreçlerin üstesinden geldik. 


Yarın açıklayacağımız Enflasyonla Topyekun Mücadele programı ile bu dayanışmayı çok daha ileri taşıyacağız

'DAYANIŞMAYI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ'

"Enflasyonla topyekun mücadele programı ile bu dayanışmayı daha ileriye taşıyacağız" diyen Bakan Albayrak programın bugün açıklanacağını söyledi.

'DENGELENME SÜRECİ BAŞLADI'

Bakan Albayrak, pazar günü AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın son gününde milletvekillerine sunum yapmış, ekonomide dengelenme sürecinin başladığını belirtmişti.

Yorum Yap

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski