Galatasaray'a Bomba Transfer

Galatasaray'a Bomba Transfer

Galatasaray'a Bomba Transfer
Galatasaray'a Bomba Transfer
Bafetimbi Gomis'in satılmasının ardından golcü transferi için harekete geçen Galatasaray'da bomba bugün patlıyor! Fatih Terim, Alanyaspor maçının ardından bir değil iki santrfor istediğini dile getirirken biri bugün açıklanıyor! Öte yandan sarı-kırmızılılarda Sofiane Feghouli de transfer için masaya oturdu! İşte Galatasaray'ın golcü listesi ve son dakika transfer gelişmeleri.
Transfer süresinin bitimine 3 gün gibi kısa bir süre kalan Galatasaray'da arayışlar arttı. 29 golle gol kralı olan Bafetimbi Gomis'in satılmasının ardından Anthony Modeste'e yönelen sarı-kırmızılılar, stoper transferini askıya aldı. 

ROTA İNGİLTERE

Forvet için rotayı İngiltere'ye çeviren Galatasaray'ın listesindeki isimler de belli oldu. Milliyet'te yer alan habere göre sarı-kırmızılıların ilk hedefi Watford'un 29 yaşındaki Stefano Okaka. İtalyan santrforun Galatasaray'a gelmeyi kabul ettiği, kiralama bedeli için görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Galatasaray'ın gündemine gelen diğer bir isim ise Stoke City'den Mame Biram Diouf. Habere göre Martin Linnes'in de menajerliğini yapan Solbakken, Senegalli oyuncuyu sarı-kırmızılılara önerdi. 

"BUGÜN AÇIKLANACAK"

Bu iki futbolcu ile beraber yine Bursaspor’un da ilgilendiği Beşiktaşlı Vagner Love ile Porto’dan Vincent Aboubakar radardaki diğer isimler. Öte yandan Başakşehir’in gözden çıkardığı Mevlüt Erdinç’in de alternatif olarak listede yer aldığı belirtildi. Haberde Galatasaraylı yetkililerin, bir golcü transferini bugün açıklayabileceklerini söyledikleri belirtildi.

Galatasaray, Adebayor ile Eren Derdiyok'u takas etmeyi planlarken M. Başakşehir yönetiminin teklife sıcak baktığı, son sözü Abdullah Avcı'nın söyleyeceği belirtildi.

Yorum Yap

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski