15 Temmuz'da Gökyüzünde Hilal

15 Temmuz'da Gökyüzünde Hilal 

15 Temmuz şehitlerinin anıldığı yürüyüşte gökyüzü şehitlere selam durdu!
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN ANILDIĞI YÜRÜYÜŞTE GÖKYÜZÜ ŞEHİTLERE SELAM DURDU!
15 Temmuz'da Gökyüzünde Hilal
15 Temmuz'da Gökyüzünde Hilal 
Türkiye tek yürek oldu, 15 Temmuz kahramanlarını anmak üzere Şehitler Köprüsü'ne akın etti. Milyonların katıldığı yürüyüşte birbirinden özel görüntüler ortaya çıktı. Ay ve yıldızın adeta şehitleri selamlarcasına oluşturduğu görüntü görenlere duygulu anlar yaşattı...
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nın gerçekleştirildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde oluşturulan alana vatandaşlar akın etti. Gökyüzündeki hilal ve yıldızın görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kameralara yansıyan hilal ve yıldızın görüntüsü sosyal medyada 'gökyüzü şehitlere selam durdu' olarak yorumlandı.

İHTİŞAMLI TÖREN HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki kutlamalara katılan vatandaşların oluşturduğu insan seli, havadan görüntülendi. Milyonlarca vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla görsel bir şölen oluşturdu.
15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında düzenlenen miting için milyonlarca vatandaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın etti. Havanın kararmasıyla artan kalabalık adeta insan seline dönüştü. Ellerinde Türk Bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alana gelmesini bekleyen vatandaşlar görsel bir şölen oluşturdu.

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski