Canan Kaftancıoğlu serbest bırakıldı

Canan Kaftancıoğlu serbest bırakıldı




CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hakkında verilen hapis cezasının 5 yıldan az olması nedeniyle denetimli serbestlik uygulaması kapsamında serbest bırakıldı. 

Hakkındaki iki ayrı davadan toplam 4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay'ca onanan Kaftancıoğlu, sabah saatlerinde, cezanın infaz işlemleri için İstanbul Adalet Sarayı'na gitti. İnfaz savcılığındaki işlemleri yapılan Kaftancıoğlu, daha sonra Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

Cezaevine giren Canan Kaftancıoğlu, hakkındaki hapis cezası 5 yıldan az olması nedeniyle, hakkındaki işlemlerin ardından, denetimli serbestlik hükümleri kapsamında tahliye edildi. 

Cezaevinden çıktıktan sonra kendisini karşılayanlara Kaftancıoğlu, "esas olanın akıl, ahlak ve adalet olduğunu" ifade ederek, "Bu ülkede adalet mücadelesini 84 milyon adına veriyoruz" dedi. Kaftancıoğlu, "Çalışmaya devam: Hesap vermesi gerekenlerin adalet karşısında hesap vermesi için hep beraber ama hep beraber..." diye konuştu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki davanın da yarın görüleceğini anımsatan Kaftancıoğlu, "Yarın 16 milyon İstanbullunun iradesini yargılamaya kalkacaklar. Yarın Ekrem başkanımızın mahkemesi var. Hep birlikte oradayız. Uzun lafın kısası, terleyeceğiz, yorulacağız ama bildiğim bir şey var ki, inanan insanların yorgunluğunu tek bir şey giderebilir. O da çalışarak, bu ülkeye nefes aldırmak" dedi. 


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET

1 Yorumlar

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

  1. Cezaevine giren Canan Kaftancıoğlu, hakkındaki hapis cezası 5 yıldan az olması nedeniyle, hakkındaki işlemlerin ardından, denetimli serbestlik hükümleri kapsamında tahliye edildi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Seviyeli yorumlar yapın lütfen.

ZARA

Daha yeni Daha eski